Кога ще сложим край на прехода?

Сподели

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Днес се навършват 30 години от началото на така наречените демократични промени в България. Днес, 30 години по-късно, едва ли има български гражданин, който да е доволен от начина, по който се проведе преходът в България. През тези 30 години България беше тотално разграбена, моралът и ценностната система рухнаха напълно, а на преден план излязоха посредствеността, некадърността и омразата. 30 години ни управляваха различни политически партии, различни политици и мутри, зад които стояха и продължават да стоят едни и същи кукловоди, които продължават да дърпат конците и определят нашите съдби. Докога …?

През тези 30 години бяха съсипани две поколения българи, това на нашите баби и дядовци, които построиха съвременна България, но не успяха достойнно да си изживеят старините. Беше похабено и поколението на нашите майки и бащи, които бяха на нашите години на 10-ти ноември 1989 година и не само не видяха нищо добро през тези години, но и най-хубавите им години бяха съсипани. През тези 30 години умишлено така наречените политици разделяха българските граждани на сини и червени, на по-добри и по-лоши, на русофили и русофоби. Същите тези политици през цялото това време чертаеха разделителни линии между българските граждани с ясната цел – българите да сме единни.

И днес, 30 години по-късно, България е управлявана от безпринципни и аморални хора. Нещо повече – министър-председател на България е личната охрана на Тодор Живков … Всичко това за огромно съжаление ни доказва за пореден път, че преходът в България все още не е свършил и че държавата продължава да се управлява от задкулисието, мутрите и олигарсите …

Надежда за промяна има и тя е всички ние мислищите, моралните, инициативните и родолюбиви българи да се обединим. Крайно време е да послушаме и да повярваме на своето сърце и душа, които искат промяна, свобода и справедливост. Убеден съм и вярвям, че моето поколение ще извърши истинските промени в България и ще сложи край на прехода в България. Наш дълг е да го направим, не само защото го дължим на нашите баби, дядовци, майки и бащи, но най-вече заради бъдещето на нашите деца и в името на България!

Симеон Славчев,
председател на Политическа партия МИР

Абонирай се, за да бъдеш в течение със събития и промените, които те вълнуват.