Фандъкова живее на метри от разбита улица

Сподели

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Столичани подадоха сигнал до общинския съветник и председател на политическа партия МИР инж. Симеон Славчев заради разбита улица в София. Става дума за ул.”Златни мостове” в кв.”Манастирски ливади”, по която ежедневно минават камиони от близък строеж. Преминаващите тежки превозни средства са увредили настилката и вдигат голямо количество прах.

Непосредствено до мястото се намира и единствената градинка с детска площадка в квартала. Живущите се оплакват, че градинката е неизползваема заради облаците прах, които вдигат тежките превозни средства.

Инж. Симеон Славчев отиде да провери на място състоянието на ул.”Златни мостове” тази сутрин. Камионите, идващи от строежа са разбили асфалта на шосето и преминаването с автомобил през мястото е трудно. Общинският съветник поиска министър-председателят Бойко Борисов да дойде с личния си автомобил, на който да качи и кмета на София г-жа Йорданка Фандъкова, за да проверят безобразната ситуация в кв.”Манастирски ливади”. Борисов трябва да спре да подбира магистралите, на които ходи и да дойде на тази улица, която хората подбраха и напълно основателно искат да се ремонтира, коментира инж. Славчев.

Междувременно се оказа, че г-жа Фандъкова живее на метри от разбитото шосе.

Абонирай се, за да бъдеш в течение със събития и промените, които те вълнуват.