Строителни работници се опитват да засадят обратно изкоренени дървета по „Графа“

Сподели

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
„Безобразията по ул.“Граф Игнатиев“ продължават с пълна пара.“ Така председателят на Политичeска партия МИР и общински съветник Симеон Славчев коментира снимки, които му бяха изпратени от граждани. Фотографиите са направени на ъгъла на „Граф Игнатиев“ и ул.“Мальовица“.
Снимките показват, че дървета са били изкоренявали, вероятно за да улеснят строителните работи. Сега строителните работници се опитват да ги засадят наново.
В корените на едно от дърветата се вижда шахта, чието предназначение е напълно неясно.
На един от фотосите се вижда дърво, сложено върху бетонов постамент … Дали ще се хване наново и пусне корени след връщането му на предишното място (след като видно е било изкоренено)?
„Всичко това е скандално и отново доказва, че Столична община не знае какво прави, на кой изпълнител го възлага и не може да контролира изпълнението на ремонтите по „Граф Игнатиев““, заяви Симеон Славчев. Настоявам за пореден път кметът Йорданка Фандъкова да поеме лична отговорност за случващото се. Много е лесно да ходиш да откриваш улици, булеварди, ремонтирани болници. Трудно е да контролираш качеството на ремонта на една от знаковите улици в София, но това е работа на кмета и негова отговорност“, беше категоричен общинският съветник.