ПП МИР: Само обединени ще спрем системата, която ни убива!

Сподели

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

ПП МИР призовава всички български граждани да се присъединят и да подкрепят протеста на майките на деца с увреждания от организацията “Системата ни убива”

Днес от 18:30 часа ще се проведе второто протестно автошествие от серията протести за оттеглянето на Валери Симеонов от поста заместник председател на Народното събрание.

ПП МИР не само категорично застава и подкрепя протеста на майките на деца с увреждания, но и заявява, че както цялото ръководство, така и членовете и симпатизантите на партията, ще се включат и участват във всички следващи протести и шествия.

Изразяваме, за пореден път, своята принципна позиция срещу арогантното и нагло поведение на Валери Симеонов, който преди една година обиди майките на деца с увреждания, които напълно справедливо протестираха и искаха техните деца да живеят нормално и достойно в родината си.

За ПП МИР Валери Симеонов пристъпи всякакви морални и дори чисто човешки норми на поведение и не само, че незабавно трябва да подаде оставка от поста заместник председател на Народното събрание, но и да се оттегли от политиката като цяло. Според ПП МИР няма как българите да вървим напред, да се развиваме и да бъдем единни, при наличието на политици като Валери Симеонов, които силно разделят и деморализират българското общество.

За ПП МИР изборът на Валери Симеонов е пълна подигравка не само с майките на деца с увреждания, но и с целия български народ.

За това призоваваме всички българи да подкрепят протеста на майките на деца с увреждания от организацията “Системата ни убива” и тяхното справедливо искане за оставка на Валери Симеонов.

Тази вечер от 18:00 до 18:30 часа всички протестиращи се събираме с автомобилите си пред Народно събрание, а около 19:00 часа автошествието ще тръгне по предварително обявен маршрут.