[content_box custom_class=“box_1″]

[row]

[span9]

Новини

[carousel num=“4″ type=“blog“ thumb=“true“ date=“no“ category=“novini“ author=“no“ min_items=“4″ excerpt_count=“0″]

[/span9]

[span3]

[buttons]

Сигнализирай

Тук може да сигнализирате за конкретен проблем на територията на Столична община.
Всеки посочен проблем ще бъде внесен от мен в Столичен общински съвет и ще получите обратна връзка за неговото решаване.

[/buttons]

[/span3]

[/row]

[/content_box]

[row]
[span4]

Позиция

[carousel_owl post_type=“blog“ posts_count=“1″ visibility_items=“1″ post_type=“post“ categories=“pozicia“ categories=“47, pozicia, Позиция“ thumb=“yes“ thumb_height=“150px“ date=“no“ author=“no“ comments=“no“ excerpt_count=“0″ display_navs=“no“ display_pagination=“no“ custom_class=“poziciahmlnk“]
[/span4]

[span4]

Свържете се с мен

Като общински съветник за мен е изключително важно да поддържам пряк и постоянен контакт с всеки един от жителите на София.
[/span4]

[span4]

Анкета

[Total_Soft_Poll id=“15″]
[/span4]

[/row]

[content_box custom_class=“box_2″]

[row]
[span12]

Уважаеми съграждани и приятели,

 

Добре дошли на онлайн платформата, чрез която всеки един от вас ще може в реално време да осъществи пряк контакт с мен като общински съветник в Столичен общински съвет.

Основната цел на сайта е той да се превърне в платформа за гражданска активност, истински дебат по проблемите на Столичната община и най-вече да доведе до тяхното решаване.

Чрез сайта ще имате възможност лично да се свържете с мен и да посочите конкретен проблем на Вашата улица, във Вашия квартал, навсякъде на територията на Столична община или по всеки друг въпрос или тема, която е свързана с дейността на Столичния общински съвет и Столична община. Нещо повече – след като посочите конкретен проблем Вие ще може да проследи по електронен път как се придвижва неговото решаване в Столичната община.

Сайтът дава възможност на всеки един от Вас да направи конкретно предложение и чрез мен лично да участва в работата на Столичния общински съвет.

Чрез дейността ми като общински съветник ще може да поставите и решите даден проблем, затова Ви призовавам да бъдете активни и да се включете лично в промяната и решаването на проблемите на София.
подпис симеон славчев

[/span12]
[/content_box]

 

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *