Александър Йорданов за състоянието на част от пешеходна зона

Александър Йорданов: На 20.07.2015 в 13:25:36 подадох сигнал №9675/ СО15-КЦ-6916, който описва състояние на част от пешеходна зона на бул. Черни връх между станция „Европейски съюз“ и НДК /извинявам се за размера на снимките/. След няколко месеца (явно сигнала е много тежък ) на 01.12.2015 във системата на Контактния център се появи нещо като отговор „Възложено е на фирмата (познайте коя е тази фирма), поддържаща района възстановяването на антипаркинг стълбчетата.“ и толкова. Честно казано ме вбесиха с тяхното дебелокожие и последва разговор със забравих-коя експертка от общината. Отговора беше унищожителен. Цитирам „Това е на Метрополитена. Те да се оправят.“.
Разбира се последва обаждане до „Метрополитена“ и от там една много внимателна дама обобщи: „Пак ли тоя Начевски. Писна ми да прехвърля всичко към нас. Естествено, че това не е наша работа.“
Ха, сега. Кой е отговорен за тая СВИНЩИНА? Днес е началото на месец МАРТ 2016 и там, на улицата е все същото. И до Фандъкова жалба пуснах, тя я прехвърли към кой – към супер Любо, а той към кой – към Начевски. Е, а кажете не са ли велики.
P.S.: Имам и други сигнали. При тях нещата са още по зле. Даже и софийският омбудсман не може да помогне (поне за сега).

Отговор: Здравей, Александър!
Благодаря ти за това, че описа състоянието на пешеходната зона на бул. Черни връх между метростанция „Европейски съюз“ и НДК.
Ще проверя как стои въпроса и след като разбера ще поставя темата по време на заседание на комисията.
Ако не се задействат и не разрешат проблема ще направя и питане по този въпрос по време на заседание на Столичния общински съвет.
Ще те държа в течение и веднага щом имам информация ще пиша.
На разположение съм за съдействие по други сигнали и проблеми.
Поздрави!
инж. Симеон Славчев, общински съветник

No Comments Yet.

Leave a comment