Ударът по Сирия е изключително опасна игра

Ударът по Сирия е изключително опасна игра, която може да бъде със сериозни, дългосрочни, негативни последици за целия свят, за всички народи и държави.

Именно за това се обявявам категорично против използването на оръжие и сила при липсата на каквито и да е доказателства, и при наличието на възможност за дипломатично и мирно разрешаване на възникналия конфликт и напрежение.

Сега е моментът, в който световните лидери да покажат морал и разум, и да докажат, че могат да бъдат лидери в критични и кризисни ситуации.

Призовавам гражданите на държавите, които са военно и агресивно настроени да окажат сериозен граждански натиск върху своите лидери, които рискуват не само живота им, но и живота и здравето на милиони цивилни и невинни хора по целия свят.

Нека всички хора по света, които сме за МИР да се обединим и да не позволим на лидери със съмнителен морал и психика да рискуват световния мир, живота и бъдещето на нашите деца!

Призовавам световните лидери за диалог, дипломация и използване на всички възможности за разрешаването на конфликта в Сирия!

инж. Симеон Славчев

 

No Comments Yet.

Leave a comment