Стотици се включиха в онлайн допитването на общинския съветник инж. Симеон Славчев

80% от участниците, гласували в онлайн анкетата на общинският съветник инж. Симеон Славчев, искат пространството около храм-паметника „Св. Александър Невски“ да остане пешеходна зона, съчетана с парково пространство. 4 % искат мястото да се обособи като „Синя зона“, 13 % от гласувалите искат пространството да остане без промяна, както е сега, а едва 1% искат да бъде автогара.

Това са временните резултати от допитването на сайта на общинския съветник, като в него са се включили стотици граждани, които с гласа си показват отношение и че не са безразлични към проблемите на София и са готови пряко да се включат в тяхното решаване.

„Всеки, който има конкретно предложение за това как да изглежда пространството около храм-паметника „Св. Александър Невски“, може да го изпрати или на имейла ми (contact@simeonslavchev.bg), или в онлайн приемната ми: http://simeonslavchev.bg/contacts/“.

Това каза инж. Симеон Славчев, представяйки временните резултати от своето онлайн допитване и обеща, че всяко едно предложение ще бъде представено пред Столичния общински съвет.

Онлайн допитването ще продължи до 13-ти септември, а резултатите от него, както и всички предложения инж. Славчев ще представи по време на заседанието на общинския съвет на 14-ти септември.

„Призовавам още веднъж всички столичани, всички български граждани, както и гражданските и неправителствените организации да подкрепят и да се включат в онлайн допитването за това как да изглежда пространството около „Св. Александър Невски“, защото по този начин пряко ще се включат в решаването на един от проблемите на София.“, каза инж. Симеон Славчев.

Той обеща оттук нататък да се допитва до софиянци по всеки важен въпрос и проблем, като по този начин гражданите ще могат пряко да участват в управлението на София, да задават визия и да решават проблемите на столицата.

No Comments Yet.

Leave a comment