Симеон Славчев прави извънредна онлайн приемна за проблемите в “Овча купел”

Общинският съветник инж. Симеон Славчев ще направи извънредна онлайн приемна за проблемите в столичния "Овча купел". На 24 октомври той се срещна с жители на квартала в сградата на община "Овча купел". Поради възникналите десетки въпроси и проблеми, по време на приемната, както и десетки въпроси на имейла на общинският съветник, той ще направи извънредна онлайн приемна.

Здравейте, съграждани и приятели!
Първо бих искал да ви благодаря за гражданската ви активност!
Мисля, че обсъдените от нас проблеми на район Овча купел бяха много добре обобщени от вас, което ми дава основание да задействам тяхното решаване.
Тъй като получих страшно много въпроси, казуси и проблеми на район Овча купел след проведената от мен приемна в района, реших да направя извънредна онлайн приемна специално по проблемите на Овча купел.
Онлайн приемната ще бъде на 2-ри ноември (четвъртък) от 18:30 часа.
По време на онлайн приемната ще отговоря на всеки един от зададените от вас въпроси, ще ви информирам какви стъпки ще предприема за решаването на посочените от вас проблеми и казуси, както и в какъв период от време е реалистично да се случи това.
По време на онлайн приемната в четвъртък ще имате възможност да зададете въпроси и да посочите други проблеми (извън тези, които заедно обобщихме) на Овча купел.
Поздрави на всички!
Приятна събота и неделя и ще ви очаквам онлайн в четвъртък!

No Comments Yet.

Leave a comment