Симеон Славчев вкарва в комисия проблемите за транспорта и безопасността на Владая (СНИМКИ)

Общинският съветник и съпредседател на Политическа група 5 инж. Симеон Славчев се ангажира да помогне на жителите на Владая да се решат проблемите им с транспорта, безопасността и сигурността в тази част на столицата. Инж. Славчев бе единственият представител на СОС на протеста.

"Още следващата седмица отново ще внеса в транспортна комисия исканията и ще настоявам за бързи решения. Предложих на Инициативния комитет от Владая да се съберем заедно с експертите по транспорта и разгледаме цялостната комуникационна схема и транспортна, за да имат жителите на Владая бърз и достъпен градски транспорт", обеща общинският съветник.

Жителите на Владая за пети пореден път изразиха недоволството си от неуредиците в квартала им. За пети път те излизат на улицата, като едно от исканията им е да се постави светофарна уредба на един от най-опасните изход и вход на столицата. "Искаме да се гарантира сигурността на жителите на Владая и да има адекватен обществен транспорт", категорични са от Инициативния комитет.

Протестът на местните се изрази в затваряне на движението по пътя Владая - Княжево, естествено под контрола на полицията. Хората излязоха на улицата с плакат с надпис: "Искаме улично осветление през проход Владая".

No Comments Yet.

Leave a comment