Питането на инж. Симеон Славчев за “Св. Александър Невски” влезе в дневния ред на СОС

Незаконната автогара около храм-паметника "Александър Невски" влезе в дневния ред на първото заседание от новия политически сезон на СОС, което ще се проведе на 14 септември т. г.
Кметът Йорданка Фандъкова трябва да отговори писмено и устно на питането на общинския съветник и съпредседстел на Политическа група 5" инж. Симеон Славчев.

Снимки: simeonslavchev.bg

Преди месец Славчев получи десетки сигнали от столичани за незаконната автогара на площад "Св. Александър Невски". По най-бързия начин той вкара писмено питане до кмета на столицата и пусна онлайн анкета на собствения си сайт http://simeonslavchev.bg/. Столичани активно се включиха и дадоха своя глас, както и предложения за визията на пространството около храм-паметника на личния имейл на Симеон Славчев.

До момента са гласували над 840 души, като 82% от тях искат пространството за стане пешеходна зона с парково пространство и място за отдих. Анкетата ще продължи до 13 септември т. г., а резултатите ще бъдат представени пред Столичния общински съвет на сесията на 14 септември т. г.

Гласуването продължава и всеки, който има отношение и мнение за едно от емблематичните за София и България място, може да гласува на http://simeonslavchev.bg/anketa/, а конкретните предложения могат да бъдат изпратени на contact@simeonslavchev.bg.

No Comments Yet.

Leave a comment